There are tons of Wufoo features to help make your forms awesome.

Beste toneelvrienden,

Het is weer zover. Na enkele maanden van hard werken, is ‘Het Vrolijk Toneel Initiatief ‘ er weer klaar voor. Reeds voor de twintigste opeenvolgende keer zal door ons gezelschap een toneelstuk worden opgevoerd.

Bas raakt tijdens een ongeluk bijna volledig verlamd en moet voor de rest van zijn leven in een rolstoel zitten. Zijn peter, Werner, voelt zich verantwoordelijk voor het ongeluk en wil zich inzetten om de droom die Bas had te verwezenlijken. Bas zijn ouders vinden dat op het eerste zicht maar niets. Toch bijt Werner zich vast in het dure en moeilijke project. Al snel merkt hij dat er heel wat tegenwerking komt. Zal Werner in zijn opzet slagen? Het antwoord op deze vraag krijgt u in ‘Het Project’ van het Vrolijk Toneel Initiatief.

Ook dit jaar wordt er weer gespeeld in zaal De Vleugel’ van het Altena Instituut, Edegemsesteenweg 116 a, te 2550 Kontich.

Net zoals de vorige jaren zullen de rollen ook nu weer gespeeld worden door leerlingen, oud-leerlingen en leerkrachten in een regie van Walter Van Goethem. Ook de technische ploeg wordt weer voornamelijk bemand door leerlingen van onze school.

We hopen uiteraard dat deze editie een massa mensen naar naar de voorstellingen kan lokken op woensdag 19, donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 april 2017.

De voorstellingen beginnen telkens om 20.00 uur. Het is aan te raden om kaarten in voorverkoop te kopen, kwestie van zeker te zijn dat er nog plaats is. Daarvoor kan je het strookje gebruiken onderaan het blad in de bijlage. Je kan uiteraard ook gewoon online bestellen op http://www.vtikontich.be

Leerlingen van het VTI mogen gratis naar de avondvoorstellingen komen als zij in het gezelschap zijn van 2 betalende personen. Bij de reservatie dienen ze dan gewoon bij opmerkingen hun naam en klas te vermelden en op het strookje moeten ze de datum invullen.

De gereserveerde kaarten worden aan de kassa op naam ter beschikking gelegd. Niet betaalde, maar wel gereserveerde kaarten genieten uiteraard nog steeds VVK-prijs en krijgen ook voorrang op late beslissers.

Alvast tot ziens tijdens (of na) één van onze avondvoorstellingen !!!!